Vos Sportperformance

Over ons

Vos Sportperformance

Over ons

Wat ik in mijn professionele carrière onder meer ontdekt heb, is het belang van een goede houding. En hoe belangrijk het is om altijd verder te kijken dan de plek waar de pijn zit, zowel lichamelijk als mentaal. In mijn praktijk leg ik je stap voor stap uit wat je kunt doen om je lijf precies dat duwtje in de rug te geven dat het nodig heeft. Puur vanuit techniek en een goede houding, niet vanuit kracht. Met gesprekken, stevige sportmassages en oefeningen zorgen we er zo samen voor dat je je weer vrijer kunt bewegen en misschien zelfs klachtenvrij blijft.

Youssef Vos

Founder

Britt Lamers

Functie

Maak kennis met...

Youssef Vos

Al ruim 25 jaar en ik werkzaam in de (top)sport als fysiek, herstel- en conditietrainer. In 2005 egon ik mijn carrière in het betaald voetbal als performance-trainer voor ondere andere Kortrijk, Galatasaray, Panathinaikos, Chinees elftal en in de Jupiler League (FC Zwolle, AGOVV en FC Omniworld). Tijdens deze periode heb ik nauw samengewerkt met topsporters waaronder Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Michael Essien, Markus Berg en Lukas Poldolski.

Wat ik in mijn professionele carrière onder meer ontdekt heb, is het belang van een goede houding. En hoe belangrijk het is om altijd verder te kijken dan de plek waar de pijn zit, zowel lichamelijk als mentaal. In mijn praktijk legt ik je stap voor stap uit wat je kunt doen om je lijf precies dat ene duwtje in de rug te geven dat het nodig heeft. Puur vanuit techniek en een goede houding, niet vanuit kracht. Met gesprekken, stevige sportmassages en de juiste oefeningen zorg ik er samen voor dat je je weer vrij kunt bewegen.

Ik heb in de loop van de jaren een visie over fitness en gezondheid ontwikkelt waar ik veel sporters mee heb geholpen. In mijn trainingen bied ik (een combinatie van) behandeling, kracht, conditie, lenigheid en training aan, met soms zeer uiteenlopende doelen. Je kan met mij een potje sparren, leren klachtenvrij te bewegen, gespierdere armen krijgen maar ook een halve marathon lopen! Mijn visie staat hierbij centraal: persoonlijke aandacht, een band opbouwen en kwaliteit leveren.

Maak kennis met...

Britt Lamers

Britt is afgestudeerd aan het CIOS als Bewegingsagoog en Sportmasseur. Momenteel vervolgt ik mijn studiecarrière aan de Hogeschool van Amsterdam en zit ik in het 3de leerjaar van de opleiding Fysiotherapie. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij onder andere AFC Ajax, Sina Voetballab en Only Friends.

Ik heb een enorme affiniteit met sport waarbij mijn visie naadloos aansluit op die van Vos Sportperformance, namelijk: Jou persoonlijk en bovenal proffesioneel begeleiden naar een gezonder, fitter én sterker lichaam!

Mijn missie is om iedereen zich prettig te laten voelen in hun eigen lichaam. Daarnaast wil ik zowel de beginnende sporters als de gevorderde sporter (topsporters) naar het volgende niveau helpen. Vanaf jongs af aan verdiep ik mij al in leefstijl en gezondheid. Ik begon me te focussen op sport, maar later kwamen ook voeding en andere leefstijlfactoren om de hoek kijken. Door mij verdiept te hebben in al deze verschillende factoren zie ik hoe de ene factor de ander beïnvloedt. Voor optimaal resultaat is het daarom belangrijk om naar het complete plaatje te kijken. Op deze manier zullen doelen sneller en met minder moeite behaald worden.